Alles wat je moet weten over de samenwerking tussen Qeet & Zereau Drinks

Blog
3
 min
-
-

Qeet

Bij Qeet hebben ze altijd gestreefd naar innovatieve milieuvriendelijke oplossingen, die evenementen niet alleen gedenkwaardig maken, maar juist minder belastend zijn voor het milieu. Nu in samenwerking met Zereau Drinks, gaan we de lat nog hoger leggen op het gebied van evenementen en duurzaamheid. Zo zetten we een grote stap vooruit in de strijd tegen onnodig transport, voedselkilometers en plastic flessen.

Duurzaamheid op evenementen

Vanaf nu kan er tijdens evenementen gekoeld en extra gefilterd water geserveerd worden, rechtstreeks van de tap! Bezoekers kunnen kiezen tussen plat of bruisend water zonder de noodzaak van single-use plastic flesjes. Dit helpt niet alleen om de afvalberg te verminderen, maar het draagt ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot die gepaard gaat met het transporteren van gebotteld water.

Maak zelf natuurlijke frisdranken

Je hebt op jouw evenement zelfs de mogelijkheid tot verfrissende smaakjes met onze natuurlijke siropen. Daarmee maak jij je eigen frisdrank. Met een siropenhouder biedt je op een gezondere en duurzame manier frisdranken aan. Zo kan je positieve impact creëren op de gezondheid en vitaliteit van je gasten en op de duurzaamheid van jouw evenement.

Je kan drie van onze 18 speciaal gekozen natuurlijke siropen aansluiten op jouw siropenhouder. De siropen zijn door onze Nederlanse siropenbrouwers, lokaal gebrouwen van verse bloemen, kruiden en fruit.

Hoe werkt het?

Tap een laagje siroop, vul aan met plat of bruisend water en je hebt in een handomdraai je eigen natuurlijke frisdrank gemaakt. De installatie van een mobiele bar biedt dus voordelen voor jouw evenement. Het combineert duurzaamheid, kostenbesparing en service. Op een manier die niet alleen de planeet ten goede komt, maar ook van jouw evenement. 

Samen bundelen we onze krachten om evenementen duurzamer te maken en ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst. Dus, ben je van plan om binnenkort een evenement te organiseren? Kies dan voor Zereau Drinks en Qeet voor een onvergetelijke en duurzame ervaring! Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.